Jeg bruger hashtags til dine indlæg

Jeg elsker #hashtags?


Jeg synes det er ved at beskrive mit indhold med et #indholdjegerstoltaf. Forhåbentlig kan mine indlæg må ud til flere.Processing:

Det er fedt at være i proces med et værk - det kan tage rigtig lang tid at finde hoved og hale i et værk, men det er altid sjov at se, hvilken retning et billede tager #processingietværkervigtig #vedaltidghvormanender


Min hvide canvas blændramme er først påklistret forskellige stykker papir, hvorefter der er hældt maling ud over over #elskerprocessen.

0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

 

 

Mail: ujk.artndesign@gmail.com 
COPYRIGHT - Ulla Jensen Kjær har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside. Unika værkerne er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv., ifølge den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre brug af malerier eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte ovennævnte.

Art by Ulla Jensen Kjær