• Twitter - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel
  • facebook-square
  • Flickr Black Square
  • Pinterest Black Square

UjK-Art n´Design v/ Ulla Jensen Kjær, Dyssebakken 83, DK-6500 Vojens. Mail: ujk.artndesign@gmail.com.
COPYRIGHT - Ulla Jensen Kjær har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside. Unika værkerne er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstlling osv. ifølge den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre brug af malerier eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte ovennævnte.

Jeg bruger hashtags til dine indlæg

Jeg elsker #hashtags?


Jeg synes det er ved at beskrive mit indhold med et #indholdjegerstoltaf. Forhåbentlig kan mine indlæg må ud til flere.Processing:

Det er fedt at være i proces med et værk - det kan tage rigtig lang tid at finde hoved og hale i et værk, men det er altid sjov at se, hvilken retning et billede tager #processingietværkervigtig #vedaltidghvormanender


Min hvide canvas blændramme er først påklistret forskellige stykker papir, hvorefter der er hældt maling ud over over #elskerprocessen.

0 visninger