top of page
Ulla i haven

Se min præsentationsvideo her

Hjertelig velkommen til dig her på UJK-Art n'Design.dk
 

Jeg hedder Ulla Jensen Kjær, er født i 1964 og er bosiddende i Vojens med min mand Ejgil. Jeg er autodidakt billedkunstner og det er mig, som er kunstneren bag UJK-Art n' Design. Jeg maler herhjemme i mit lille atelier og bruger mit hjem til fremvisning og udstilling.


Jeg har malet hele mit liv - fordi jeg slet ikke kan lade være. Jeg har modtaget undervisning hos forskellige kunstmalere, samt deltaget i utallige kurser og workshops for at lære om komposition, farvesammensætning og teknikker.

Jeg maler abstrakte og naturalistiske motiver i alt fra blæk til olie- og akrylmaling. Jeg elsker at være kreativ og eksperimentere med forskellige medier og værktøjer, og jeg har gennem årene arbejdet mig mere og mere ud i det abstrakte univers. Jeg giver maleriet sjæl og dybde ved at påføre rigtige mange lag og krydrer det gerne med tryk, tusch eller kul - dette kan bl.a. ses i mine mixed media malerier.

Jeg maler også på syntetisk papir med blæk (Alcohol Ink), hvor jeg med egne udviklede teknikker finder frem til det ønskede udtryk.


Jeg elsker at arbejde med glade klare farver – det giver mig energi og glæde, som jeg håber også kan smitte beskueren. Jeg bliver inspireret af mine omgivelser, naturen, oplevelser eller andre indtryk, som sætter kreativiteten i gang.
 

Jeg håber, at du vil nyde at kigge min side ujk-artndesign.dk igennem og blive inspireret af mine værker. 


Du er altid velkommen til at kontakte mig via siden her eller sende mig en mail på ujk.artndesign@gmail.com, hvis noget har din interesse eller du har lyst til at udstille mine værker. Du kan også følge mig på Facebook, instagram eller på min blog

 

Det er muligt at lave en aftale om fremvisning hjemme hos dig med udvalgte værker.

 

Åbent efter aftale. 

Se hvad jeg har gjort for at dygtiggøre mig

bottom of page