• Twitter - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel
  • facebook-square
  • Flickr Black Square
  • Pinterest Black Square

UjK-Art n´Design v/ Ulla Jensen Kjær, Dyssebakken 83, DK-6500 Vojens. Mail: ujk.artndesign@gmail.com.
COPYRIGHT - Ulla Jensen Kjær har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside. Unika værkerne er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstlling osv. ifølge den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre brug af malerier eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte ovennævnte.

Ny hjemmeside snart flyvende...

Glæder mig vildt til min nye hjemmeside kan lanceres. Det har været et stort arbejde - og jeg er stadig i proces, med at gøre siden spændende.

Jeg vil prøve at lave en blog - og gøre min side mere levende med billeder og tanker omkring min værker.


0 visninger