Hvad ser du....?

Min elskede gemal er min største kritiker, og det på den gode måde 😘. Han svarer i tide og utide på min spørgsmål “hvad synes du om dette maleri?”👩🏼‍🎨

Han indrømmer blankt, at de abstrakte værker ikke siger ham en dyt...!

Istedet leder han efter motiver eller figurer i maleriet for at det giver mening for ham 🤔.

Nogen gange arbejder jeg videre med hans kommentarer, og andre gange går jeg egne veje. I dette maleri fandt han fasaner 🤦🏼‍♀️ - hvad ser du ?


90 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

 

 

Mail: ujk.artndesign@gmail.com 
COPYRIGHT - Ulla Jensen Kjær har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside. Unika værkerne er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv., ifølge den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre brug af malerier eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte ovennævnte.

Art by Ulla Jensen Kjær