Her vil jeg opbygge mit community

Med Wix Blog vil jeg prøve at dele min viden og erfaringer med mine medlemmer - og du er velkommen til at deltage #aktivtcommunity. Har du lyst at deltage i min blog og dele dine tanker med mig er du velkommen.Sådan tilmelder du dig min blogLæsere kan nemt tilmelde dig og blive medlem i min blog og du kan også her få din egen personlige profilside. Medlemmer kan følge hinanden og få følgere, de kan se hinandens profilsider, se hvad andre synes godt om og kommenterer på, og få notifikationer.Du kan se alle din blogs medlemmer ved at klikke på medlemsikonet i loginpanelet.0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

 

 

Mail: ujk.artndesign@gmail.com 
COPYRIGHT - Ulla Jensen Kjær har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside. Unika værkerne er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv., ifølge den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre brug af malerier eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte ovennævnte.

Art by Ulla Jensen Kjær