Sommerferien er ved at være slut

...og på mandag kalder arbejdet igen.

Ferien har været alt for kort og er blevet brugt med både familie og venner, feriedage på skønne Ærø, ophængning af ny udstilling ved Landbrugsstyrelsen og Skattecenters kunstforening i Tønder samt lidt hygge med pensel og farver.

Prøver febrilsk at finde ud af hvor meget arrangementet Åbne Døre 6100 den 21. og 22. september kræver af mig, og hvad jeg skal have klar til det. Besøg mig til åbne døre, hvor jeg håber at kunne præsentere lidt nyt af både unika kort, nye malerier og nye værker med alcohol Ink.

Læs mere på min hjemmeside og del gerne https://www.ujk-artndesign.dk

Glæder mig til at åbne dørene for jer

70 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

 

 

Mail: ujk.artndesign@gmail.com 
COPYRIGHT - Ulla Jensen Kjær har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside. Unika værkerne er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv., ifølge den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre brug af malerier eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte ovennævnte.

Art by Ulla Jensen Kjær