Retro, kvinder og skønne farver ...

Weekenden skulle bruges med krea-hygge, Men inspirationen var ikke til stede. Jeg har nemlig kastet mig ud i et projekt, hvor jeg vil udfordre mig selv på farvevalg. Det er så svært...


For ikke at ødelægge et dejligt motiv, som jeg har arbejdet på i længe, blev det pakket væk - og et par små lærreder blev dekoreret med retro-kvinder og lidt farve fra den kendte farve palette. Det gav ro i mit hoved - og nu håber jeg inspirationen kommer igen.

Disse to små mixed media lærreder kunne godt være skitser til nye værker.

Hvad synes du?


36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

 

 

Mail: ujk.artndesign@gmail.com 
COPYRIGHT - Ulla Jensen Kjær har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside. Unika værkerne er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv., ifølge den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre brug af malerier eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte ovennævnte.

Art by Ulla Jensen Kjær