Overvejer næste træk...


Midt i alle mine eksperimenter med farver og pensel dukker der i processen mange motiver op. Tanker og følelser leder mig ubevidst i en

Det er der sket med dette maleri, som er undervejs lige nu. I denne krisetid savner jeg min familie og venner helt ubeskriveligt. Derfor var det en kæmpe glæde at kunne mødes med min mor og en veninde i Gram Slotspark. En park hvor vi som børn er kommet rigtig meget. I parken står der mange smukke gamle træer med flere hundrede år på bagen. Hver af dem fortæller sin egen historie. De har stået der gennnem flere historiske kriser - mange af dem har ar og skader på barken, men de står der stadig!!!

Skaderne i barken kan være påført af mennesker, der har villet forsegle kærligheden i form af et hjerte - andre skader er måske kommet da en gren måtte give efter for en kraftig vinterstorm. Måske det er den tur i parken, der har drevet værket i den retning?

Hvad vil jeg så sige med alt dette... som træet, så kommer vi også igennem den krise vi står i - måske vi får ar og skader på krop og sjæl, men vi vil komme videre og springe ud igen - lige som træet, det hver forår folder sin blade ud. Vi vil kunne ses og mødes med vores kære igen!

Med disse refleksioner overvejer jeg stadig næste step i mit maleri - skal jeg gå mere abstrakt eller skal der i stedet for pyntes op - det vil vise sig 👨🏻‍🎨👨🏻‍🎨👨🏻‍🎨

Herunder et EFTER billede:
47 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

 

 

Mail: ujk.artndesign@gmail.com 
COPYRIGHT - Ulla Jensen Kjær har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside. Unika værkerne er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv., ifølge den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre brug af malerier eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte ovennævnte.

Art by Ulla Jensen Kjær