Når noget presser sig på...


Nyeste skud på stammen af glade fugle på vej mod nye eventyr..... 🦩🐦🐥

I et forsøg med et abstrakt motiv dukkede de bare op i motivet - de frækkeste fugle, som masede sig på og ville ud. Dilemmaet er så om man skal sadle om og gå med hjertet eller den expressionistisk øvelse, som var målet med opgaven.

Jeg valgte at gå med hjertet og glædeligt var det at motivet allerede gik i hjertet på flere før det var helt færdigt. Men glædelig er det at Proud Birds allerede er flyttet ind hos den mest fantastiske familie - det gør det lidt nemmere at sende sine børn ud i verdenen.

Det er en gave at kunne arbejde med kunst og at noget frem som kan give både en selv og andre glæde. Jeg bliver selv glad i låget når farver og motiv går op i en højere enhed. Håber at min glæde for livet og at få lov til at male igen afspejler sig 😉

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

 

 

Mail: ujk.artndesign@gmail.com 
COPYRIGHT - Ulla Jensen Kjær har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside. Unika værkerne er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv., ifølge den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre brug af malerier eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte ovennævnte.

Art by Ulla Jensen Kjær