top of page

Når man siger JA til at deltage i en udstilling

Det kræver mod - det kræver arbejde - og når man siger A så siger man B. Jeg har for nyligt meldt mig ind i et kunstnerfællesskab, bestående af fantastiske kunstnere, der udstiller de smukkeste værker og for mig at se virker til at være eksperter ud i kunstens verden. Da jeg nu fik mulighed for at deltage i min første udstilling sammen med en gruppe af andre kunstner i påsken - sprang jeg til med et JA. Plakaten er offentliggjort og jeg "hænger" nu på den. MEN nu melder nervøsiteten sig..... Hvor er jeg i det her - er jeg god nok - er min kunst god nok? Svaret er - jeg ved det ikke. Men jeg har lovet mig selv, at jeg springer ud i det! Jeg holder hovedet koldt, jeg står ved min kunst og jeg tror på at den holder. Det er i hvert fald det mindset, som jeg nu vil arbejde med de næste uger. Jeg vil glæde mig til at deltage i udstillingen og at møde en masse nye mennesker og få en snak om kunst.28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page