• Twitter - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel
  • facebook-square
  • Flickr Black Square
  • Pinterest Black Square

UjK-Art n´Design v/ Ulla Jensen Kjær, Dyssebakken 83, DK-6500 Vojens. Mail: ujk.artndesign@gmail.com.
COPYRIGHT - Ulla Jensen Kjær har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside. Unika værkerne er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstlling osv. ifølge den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre brug af malerier eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte ovennævnte.

Øvelse gør mester

Nu har jeg sat de sidste strøg (tror jeg nok) på serien "Behind" - øver og øver mig i at smide kontrollen og lade motivet snakke for sig selv.

Men det er svært :-)

Jeg har en evindelig samtale med maleriet om hvornår det færdigt - eller hvad er det nu der mangler...?

Men sjovt at fø

lge fra udviklingen fra en klar maling blev kastet på det hvide lærred og til nu.

Jeg har forsøgt at tage billeder løbende af et vaar værkerne .

Dem uploader jeg senere.

0 visninger